Zrušení účtu
Svůj účet můžete kdykoli trvale zrušit přímo v aplikaci, bez nutnosti kontaktovat podporu.
V Nastavení najděte a klikněte na Zrušení účtu.
Potvrďte zrušení účtu. Všechna data budou okamžitě a NENÁVRATNĚ vymazána.