Fiók törlése
A fiókodat bármikor véglegesen törölheted közvetlenül az alkalmazásban, ügyfélszolgálat megkeresése nélkül.
A Beállításokban keresd meg és koppints a Fiók törlése lehetőségre.
Erősítsd meg a fiók törlését. Minden adat azonnal és VÉGLEGESEN törlődik.