Account verwijderen
Je kunt je account op elk moment permanent verwijderen, direct in de app, zonder contact op te nemen met support.
Zoek in Instellingen naar Account verwijderen en tik erop.
Bevestig het verwijderen van het account. Alle gegevens worden onmiddellijk en ONOMKEERBAAR verwijderd.