Șterge contul
Îți poți șterge contul definitiv oricând, direct din aplicație, fără să fie nevoie să contactezi asistența.
În Setări, găsește și apasă pe Șterge contul.
Confirmă ștergerea contului. Toate datele vor fi șterse imediat și IREVERSIBIL.