Zrušenie účtu
Svoj účet môžete kedykoľvek natrvalo zrušiť priamo v aplikácii, bez nutnosti kontaktovať podporu.
V Nastaveniach nájdite a kliknite na Zrušenie účtu.
Potvrďte zrušenie účtu. Všetky údaje budú okamžite a NENÁVRATNE vymazané.